Norr Mälarstrand 18, Stockholm (karta) | T-bana: Rådhuset | Tis-Fre: 11-18, Lör: 11-15 | Telefon 08-1220 5880 | E-post info@strikerairsoft.se

Verkstan

Striker har en mekaniker på heltid för att kunna ge er den bästa servicen. Våran mekaniker hjälper dig att gå igenom dina vapen, uppgradera och laga.

Vi har en inlämningstid på 10 arbetsdagar (avvikelse kan förekomma om de delar som behövs är slut i lager eller högtryck tex: innan storspel). 


Fasta priser AEG:

- Byte av Fjäder: 395 kr ink fjäder (Ultimate)

- Byte av Precisionpipa: 149 kr ex pipa och gummi.

- Byte av Pistong: 449 kr ink Pistong.

Vi tar ej emot Scar-H / M14, samt att vi installerar ej HPA / Tryckluft.

 

Uppgradering:

Är du sugen på en bössa som presterar bättre, går längre, snabbare eller bara driftsäkrare så kan vi fixa detta. Vi kommer diskutera fram bästa lösningen för att just du ska bli nöjd med vad du vill få ut av bössan.  

Garanti:

 
Vi lämnar alltid 1 års garanti på alla vapen (förutom skrot & guldkorn). Vid garanti står vi för kostanden. Garantiärenden prioriteras och vi gör det yttersta för att du ska bli nöjd.

 

 Service:

Behöver din bössa kanske en genomgång innan säsongen drar igång eller var det bara länge sen du spelade så kan det vara dags att bara låta bössan bli genomgången och funktionstestad för bästa prestanda. 


 

Målning:

 

Vi utför även målningsjobb om så önskas. Kostnaden för arbetet i verkstaden är 350:- / h och debiteras per 30min. 

Har du frågor vad vi kan göra eller vill diskutera ett projekt hos oss så kom ner till butiken eller maila info@strikerairsoft.se. Mail med frågor som inte rör verkstaden kommer inte att besvaras utan vi hänvisar då till info@strikerairsoft.se.   


Faktura - Delbetalning -
Kort - Postförskott

Kundinloggning
Som kund får du ...
● Tillgång till Mina sidor
● Se status på dina ordrar
● Spåra paket
● Se order historik
● Spara inköpslistor


© 2013 Striker Airsoft AB